Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Σάλο προκάλεσαν στην blog-ο-σφαιρα οι κατηγοριές εισβάρος των μπλόγκερς του press-gr για εκβιασμούς δημοσίων προσώπων.

Χέστηκε ο Πολύδωρος που είναι στα πόδια γρήγορος!

Τα παλικάρια είναι δημοσιογράφοι, δεν είναι μπλόγκερς. (Οι διαφορά είναι σημαντική, γιατί εκείνοι γράφουν για να φάνε, ενώ οι μπλόγκερς για να ψυχαγωγηθούν). Και εκτός αυτού, τους εκβιασμούς μπορεί να τους έκαναν και άσχετοι με το press-gr, μιας που στο press-gr, όπως και σε όλα τα blogs, μπορεί ο καθένας να γράψει την μαλακία του ανώνυμα. Αν και στο συγκεκριμένο blog, συνήθως, πάνω από το δημοσίευμα γράφουν και το όνομα αυτού που το έγραψε.

Είναι βλακεία να πιστεύει κανείς πως τα blogs προσφέρουν ενημέρωση. Τα blogs προσφέρουν ψυχαγωγία! Αλλά, όπου μπλέκονται δημοσιογράφοι, τα κάνουν όλα πουτάνα!

Πάντως (όχι Τάσος), εγώ ένα blog θεσσαλονικιού δημοσιογράφου παρακολουθούσα, και αυτό γιατί έμπαιναν μέσα άλλα καραγκιοζάκια δημοσιογράφοι και βρίζονταν. Είχε τρελό γέλιο! Άφηναν σχόλια του τύπου: "Άσε ρε! Πήγαινε στην Αθήνα να βρείς καμιά εφημερίδα να σου δημοσιεύσει κανένα άρθρο" , "Ναι ρε βλάκα, είδαμε και εσένα που πήγες... Μόνο τρία άρθρα σου βγήκαν στην X εφημερίδα".

Τελοσπάντων... Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτές τις βρώμες. Οι δημοσιογραφία στην Ελλάδα βρωμάει περισσότερο και από την πολιτική. Έχουν ,όμως, ένα κοινό: και οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι έχουνε κοινούς κυβερνήτες.

3 σχόλια:

Mona Sax είπε...

nai...kata vasi exei apisteuto gelio...lolool
:)
kati san tous Prevezanous ena prama!!!!!

Lorelei Am Rhein είπε...

Έλεος, ρε φίλε!
Για να σε διαβάσω έπρεπε να κάνω 200 κλικ!
Τέλος πάντων!
Ήθελα να πω ότι συμφωνώ!
Ωραία τα λες!

r3b3t0skil0 είπε...

-mona sax, μπροστά στους πρεβεζάνους, το press-gr και τα συναφοί blogs δεν πιάνουν μια! Οι πρεβεζάνοι διαδίδουν τις πουστιές με την ταχύτητα του φωτός και επώνυμα! :P

Το ποστ που σου χρωστάω θα στο στείλω αύριο!

-lucy of wild flowers, μην λες ψέματα! Δεν έκανες πάνω από 50 κλικ! :P