Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Η ημέρα των ερωτευμένων!


Σήμερα είναι του αγίου Βαλεντίνου και παντού στην ατμόσφαιρα πλανιέται η αγάπη αγκαλιασμένη με λούτρινα αρκουδάκια! Τι χαρά! Τι ευτυχία! Χρόνια πολλά σε όλους!

Ο περιβόητος Άγιος Βαλεντίνος, ήταν ένας καθολικός παπάς, που αποκεφαλίστηκε επειδή συνέχισε να τελεί γάμους νέων ζευγαριών ακόμα και μετά τη ρητή απαγόρευση του Κλαύδιου. Wow my God, it's very romantic!

Τώρα, το γιατί κάθεστε και πετάτε τα λεφτά σας κάθε 14 Φλεβάρη, δεν το ξέρω... Είναι δικό σας πρόβλημα, θυματατάκια της υλιστικής και ξεφτιλισμένης κοινωνίας.

...Εδώ να μου πεις, κάθεστε και δουλεύετε σαν τα ζώα, για να πλουτίζουν άλλοι, και για να ανταμείβεστε με μια χούφτα χαρτιά ξεπουλάτε και τον ευατό σας. Θα κολλήσετε στο να γιορτάζεται έναν καθολικό άγιο;

Ο μαλάκας ο νεοέλληνας, ότι μαλακία δει να κάνουν οι ευρωπαίοι, σπεύδει βραδέως να την κάνει και αυτός. Γιατί ο μαλάκας ο νεοέλληνας δεν εκτιμάει τον πολιτισμικό πλούτο που έχει κληρονομήσει από τους προγόνους του. (Αυτόν τον πλούτο, όμως, τον εκτίμησε το μπάσταρδο έθνος των Σκοπίων, και πλέον όλοι οι φίλοι σας οι ευρωπαίοι και οι αμερικανοι, τους αποκαλούν μακεδόνες!)

Μαλάκα νεοέλληνα, ο κομπλεξισμός σου σε 'χει φάει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: